Az Okechamp tulajdonába került a holland F&F Europe

2012.03 28., 15:48 Email This Post Nyomtat

2012. március 15-én az Okechamp befejezte az F&F Europe nevű holland fagyasztott gombatermékeket forgalmazó cég fennmaradó 35%-os üzletrészének átvételét. 2008 novemberében az Okechamp megszerezte a az akkori tulajdonostól, a Jothima-tól a cég 65%-át és már akkor megegyezés született a kisebb rész átadásáról is. Most fejeződött be ez a tranzakció, így az Okechamp lett a cég 100%-os tulajdonosa.

Az F&F Europe feletti teljes irányítás átvétele fontos része az Okechamp vállalati stratégiájának, amit következetesen vitt végig az elmúlt években. Mostantól az új vállalat fontos részét képezi a cégcsoportnak, ami az egyik vezető fagyasztott gombát forgalmazó cég Európában. A tulajdon megszerzése tovább erősíti az Okechampnál 2008-ban kitűzött piaci célokat.

“Jelen vagyunk a gombaipar minden ágazatában, az értékesítésben, a komposztgyártásban, a gombatermesztésben és a feldolgozásban. Fokozatosan fejlődünk, hogy egyre jobban megerősítsük pozícióinkat és kiemelkedő szereplővé váljunk az európai gombapiacon.” – nyilatkozta Leszek Ejsmont, az Okechamp elnöke. “Ahogy korábban is, az F&F Europe független vállalat marad, csupán beolvad az Okechamp Group cégei közé.” - mondja Ejsmont.

2008 óta számos változást eszközöltek az F&F Europe cégen belül, hogy növeljék a vállalat versenyképességét a fagyasztott gombatermékek piacán.

Forrás: FreshPlaza
A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie. Bejelentkezés

Bejelentkezés | Designed by Gabfire themes Gombafórum - minden, ami gomba, gombatermesztés. Mushroom Forum - All about mushrooms, growing Ciuperci Forum - Totul despre ciuperci
Hírek, információk a gombatermesztés világából, csiperke, laska, laskagomba, shiitake gomba termesztés. News of the mushroom industry and mushroom growing. Agaricus, Pleurotus, shiitake mushroom growing. gomba, gombatermesztés, gombaipar, gombák, gombafórum; mushroom, mushroom cultivation, mushroom industry, mushroom forum; ciuperci, cultivarea ciupercilor, industria de ciuperci, ciuperci forum; Agaricus, Pleurotus, Shiitake
UA-19501577-1