sylvan mylo

Forradalmian új gombacsíra termék a Sylvantól!

A híres nemzetközi csíragyártó, a Sylvan a 2016-os Holland Gombanapokon mutatja be forradalmi gombacsíra hordozóanyagát. Az új, MYLO™ elnevezésű hordozó jelentős mértékben serkenti a micélium növekedését. Jelenleg ez a termék a Sylvan piacvezető A15-ös fajtájával elérhető. A cég azt tervezi, hogy más fajtákra is kiterjeszti a MYLO alkalmazását, többszörös előnyt biztosítva ezzel a csíravásárlóknak világszerte.

A MYLO magas minőségű tápanyagok és aktív összetevők innovatív, optimalizált keveréke, ami a gomba micéliumát gyors növekedésre készteti az átszövetés során. A MYLO szemcsék szóródása kiváló, ami könnyebb kezelhetőséget és a hagyományos csírahordozókkal szemben egyenletesebb eloszlást tesz lehetővé a komposztban. Az apró és kerek szemcsék növelik a becsírázás hatékonyságát, ami egységes micélium fejlődést eredményez.

Jos Geelen, a Sylvan Europe műszaki menedzsere elmondta: „A MYLO a gyors csíranövekedés, az egységes és könnyen kezelhető végtermék tökéletes kombinációja. Ez a termék a rozzsal összehasonlítva 25%-kal több oltási pontot képez, a köleshez képest pedig literenként 25%-kal több tápanyagot biztosít, így segíti elő az erősebb és kiegyensúlyozottabb komposzt előállítását.

Mint minden fejlesztésünk esetében a Sylvan garantálja a vásárlói számára, hogy a termékeiben a kiváló teljesítmény az iparág legszigorúbb minőségbiztosítási programjaival párosul.”

A Holland Gombanapok 2016. látogatói a 75-ös standon tudhatnak meg többet a MYLO előnyeiről. A Sylvan szakértői a világ minden tájáról azon lesznek, hogy a látogatók számára bemutassák a cég termékskáláját és megvitassák MYLO használatában rejlő lehetőségeket.

A Sylvanról

A Sylvan Inc. a világ vezető gombaipari technológiai vállalata, 65 országot kiszolgáló 17 létesítményével a világ legnagyobb gombacsíra gyártója.

A Sylvan az 1920-as években kezdett csírát gyártani, és több évtizedes mikológiai tapasztalatra tett szert. Mára olyan termékekkel tudja ellátni vásárlóit, ami a gombatermés értékének növekedését segítik elő. A cég a csiperkegomba és egzotikus gomba fajták széles választékát kínálja, hogy kielégítse az egyéni vásárlói igényeket. A Sylvan ezen felül tápanyagokat, integrált növényvédelmi szereket és egyéb termékeket is forgalmaz.

További információkért kérjük keresse fel a cég weboldalát: www.sylvaninc.com

(x)