pulled port to-jo mushroom húsmentes vegán

Új húspótló termék gombából: a „Pulled port”

Egy új, a húsmentes étkezésben kiválóan alkalmazható terméket dobott a piacra a To-Jo Mushrooms.  A To-Jo egy pennsylvaniai családi vállalkozás, az USA egyik legjelentősebb gombatermesztő cége.  A „Pulled Port” elnevezésű termékcsalád a vállalkozás legfrissebb újítása a sajtóhírek szerint. A megalkotásánal legfőbb oka az volt, hogy az élelmiszerpiacon egyre nagyobb fogyasztói igény van a húsmentes és vegetáriánus termékekre.

Az új termék alapja természetesen a csiperkegomba (fehér csiperke és portobello). A termék megjelenése a hagyományos BBQ sertéshúsra, a pulled porkra hasonlít (az elnevezés – Pulled Port erre utal). A termék egyelőre 4 ízben és praktikus, tasakos csomagolásban érhető el. A termékhez a gyártó részletes receptötleteket nyújt. Továbbá a vállalat weboldalán és a közösségi oldalakon komoly marketing támogatás segíti a vásárlókat.

Ez az új, húsmentes termék egy hosszú, innovatív fejlesztés eredménye” – nyilatkozta Tony D’Amico, a To-Jo Mushrooms elnöke, akinek a családja négy generáció óta a vállalt tulajdonosa. A fejlesztést nem kapkodtuk el, rászántuk az időt, hogy megadjuk a piaci sikernek a legnagyobb esélyt. Eddig úgy tűnik, a pozitív visszajelzések meglahadják a várakozásinkat.”  – mondta el az elnök.

A Pulled Port termék felhasználásához egy kis ízelítő: