Egy új, a húsmentes étkezésben kiválóan alkalmazható terméket dobott a piacra a To-Jo Mushrooms. A To-Jo egy pennsylvaniai családi vállalkozás, az USA egyik legjelentősebb gombatermesztő cége. A „Pulled Port” elnevezésű termékcsalád a vállalkozás legfrissebb újítása a sajtóhírek szerint. A megalkotásánal legfőbb oka az volt, hogy az élelmiszerpiacon egyre nagyobb fogyasztói igény van a húsmentes és vegetáriánus termékekre.
Az új termék alapja természetesen a csiperkegomba (fehér csiperke és portobello). A termék megjelenése a hagyományos BBQ sertéshúsra, a pulled porkra hasonlít (az elnevezés – Pulled Port erre utal). A termék egyelőre 4 ízben és praktikus, tasakos csomagolásban érhető el. A termékhez a gyártó részletes receptötleteket nyújt. Továbbá a vállalat weboldalán és a közösségi oldalakon komoly marketing támogatás segíti a vásárlókat.
„ Ez az új, húsmentes termék egy hosszú, innovatív fejlesztés eredménye” – nyilatkozta Tony D’Amico, a To-Jo Mushrooms elnöke, akinek a családja négy generáció óta a vállalt tulajdonosa. „A fejlesztést nem kapkodtuk el, rászántuk az időt, hogy megadjuk a piaci sikernek a legnagyobb esélyt. Eddig úgy tűnik, a pozitív visszajelzések meglahadják a várakozásinkat.” – mondta el az elnök.
A Pulled Port termék felhasználásához egy kis ízelítő: