cuisine bag, fűszer, Mushroom

Gombák tasakban – új, forradalmi fűszertermék

Egy izraeli startupcég, a The Mushroom Benefit a közelmúltban mutatta be a „Cuisine Bag” elnevezésű termékcsaládját. A kis tasakokba csomagolt szárított gombát és fűszereket tartalmazó készítmények kiválóan alkalmasak levesek, pörköltek, szószok, pácok ízesítésére.

Mira Weigensberg, a The Mushroom Benefit ügyvezetője és társalapítója az új termékcsaládról elmondta: „Fogyasztóként naponta követjük a főzős TV-műsorokat, séf blogokat és éttermeket. Nem csoda, hogy mindannyian profi séfek módjára szeretnénk főzni, a családunk és barátaink megelégedettségére. Emellett szeretnénk élvezni a természetes alapanyagok és a kiváló ízű fűszerek használatának minden előnyét.”

A termék vegán, cukor- és sótartalma nulla és nem tartalmaz mesterséges ízfokozókat, színezéket, aromákat, kizárólag természetes alapanyagok felhasználásával készül. Minden Cuisine Bag tasakban különböző gombák és fűszerek ízkavalakádja van, aminek a kialakításához a Mushroom Benefit egzotikus gombák, elsősorban a shiitake és nyári szarvasgomba keverékét választotta a harmonikus íz eléréséhez. Használata során a tasakot kb. 15-20 percre alaplébe kell áztatni, egy tasak kb. 1 liter forró víz ízesítéséhez elegendő.

Mindegyik Cuisine Bag csomag öt tasakot tartalmaz, amelyek biológiailag 100%-ban lebontható kukoricakeményítőből készülnek, ezzel is bizonyítva a vállalkozás elköteleződését az ökológiai lábnyomunk csökkentése iránt.

A termék júniustól lesz elérhető, négyféle: klasszikus, olaszos és ázsiai ízekben.