komposzt compost mushroom check mushroom office

6 napos komposztgyártási és termesztési mesterkurzus

A Mark den Ouden által vezetett Mushroom Office következő mesterkurzusát 2016 szeptember 5-10 között tartja. Az ezt követő tanfolyamok 2016 novemberében és 2017 márciusában kerülnek megrendezésre. Minden évben 4 képzésre van lehetőség jelentkezni.

Miért érdemes csatlakozni? Napjainkban a gombaipar egy gyorsan fejlődő, magas technológiai felkészültséget igénylő iparág, ami igényli a folyamatos szakmai képzést, a tanulást! Az egyik leggyakoribb probléma, hogy ezeket az új ismeretekhez nincs lehetősége a termesztőknek hozzáférni, még azt sem tudjuk megmondani, hogy hol lehet ezt a tudást megszerezni. A Mushroom Office által szervezett professzionális tréning segítségével a gombatermesztőknek lehetősége van a saját gazdaságukat egy magasabb szintre emelni. A tanfolyamon oktató Mark den Ouden és John Peeters az egész életüket a gombaiparban töltötték és jelenleg is a világ minden részén dolgoznak az ágazatban szaktanácsadóként és oktatóként. Korábban a C point-ban dolgoztak együtt, azt megelőzően pedig mindketten közvetlenül a termelésben vettek részt, ez a szakmai tapasztalat biztosítja, hogy az általuk átadott tudás életszerű, gyakorlatias és képesek megtalálni az összhangot a tanfolyamok résztvevőivel.

A tanfolyamon maximum 16 fő részvételére van lehetőség, ezzel biztosítva, hogy a résztvevők és az oktatók között sok és hasznos párbeszéd alakulhasson ki. A képzés helyszíne Horst, Hollandia. A tanfolyam elméleti képzésből áll, majd az elméletben megtanultakat lesz lehetőség a gyakorlatban is megfigyelni gombafarmokon, komposztüzemekben.

A tanfolyam ára € 1215 + ÁFA. Az ár tartalmazza az étkezést,  és az útiköltséget a farmlátogatásokra. Szeptembert követően a kövekező mesterkurzus novemberben és 2017 márciusában várható.

Ha bármilyen kérdése van forduljon a szervezőkhöz ezen a linken vagy telefonon a +31 6 5242 0698 számon.!

Mark den Ouden, Mushroom Office