Új töltött portabella gomba termék Kanadában

A legnagyobb kanadai gombatermesztő cég, a Highline még élvezetesebbé teszi a fogyasztók számára a gombafogyasztást két új termékével: Rusztikus mediterrán és Krémes aszalt paradicsomos krémmel töltött gombáik 245 g-os kiszerelésben kerülnek az áruházak polcára.

Más hagyományos, töltött portabella gombatermékekhez képest ezek az új félkész ételek sokkal sokoldalúbbak: használhatjuk előételként, köretként, vagy akár főételként is. „A fejlesztés során a fogyasztók fejével próbáltunk gondolkodni és azt próbáltuk kitalálni, milyen felhasználási területeket várnak egy ilyen terméktől. Ezek az ételek kiváló vendégvárók lehetnek, de elsődlegesen a saláta, vagy sült burgonya köret kiváltására szántuk.” – mondja Jane Rhyno, a cég kereskedelmi- és marketing igazgatója. „Az új év közeledtével megnövekszik az igény az egészséges és tápláló ételek iránt. A mi töltött portabella gombáink egy ízletes lehetőséget nyújtanak a fogyasztóknak ezen az igényeik kielégítésére.”

A Highline töltött portabellái kiválóak az időhiányban szenvedő fogyasztóknak, akik többnyire úgy akarnak egy jó ízűt enni, hogy a lehető legkevesebb időt fordítják az étel elkészítésére. „Ezek a töltött gombák gyorsan és könnyen elkészíthető ételek. Friss, ízletes alapanyagokból készülnek, ezzel egyaránt biztosítják a kellemes ízvilágot és a tápértéket” – mondja Hsian Kim a cég kommunikációs menedzsere. „Egy portabella csupán 70 kalóriát tartalmaz, így bármikor élvezhetjük minden bűntudat nélkül, miközben biztosítjuk a szervezetünknek a legfontosabb tápanyagokat, mint például a szelént, a vasat, vagy a káliumot.”

A töltött portabellákat fekete, újrahasznosítható tálcákon kínálják, amit úgy terveztek, hogy a gombafejek külön álljanak, hogy elkerüljék a törődést, vagy a sérülést.

Forrás: FreshPlaza.com