Legro Mushroom Topterra casing takaróföld

A Topterra Holland Legro Mushroom Casing Solutions néven folytatja

Amint az már bizonyára ismert, a Topterra a Legro Group része, egy családi vállalkozás, ami már a negyedik generáció óra működik sikeresen. A Topterra kizárólag a gombatermesztéshez világszerte használt takaróföld termelését és forgalmazását végzi. A Legro komposztot, termesztő közeget, palántaföldet gyárt gyümölcstermelők és palántanevelő vállalkozások részére.

A Legro Groupnál lelkesen és ambíciózusan tekintünk a jövőbe. Célunk, hogy a következő években a partnereinkkel szorosan együttműködve folytassuk cégünk növekedését. Ez a célkitűzés megköveteli, hogy a Legro csoport egy vállalat keretein belül folytassa a működését. Célunk, hogy létrehozzunk egy olyan egyedi márkát, ami mind nemzeti, mind nemzetközi szinten elismert. Ezért változik a Topterra, mint cégnév Legro Mushroom Casing Solutions-ra, miközben a termékek márkaneve meg fogja őrizni a Topterra nevet.

Mit jelent ez a változás a vásárlóinknak?

Új Legro Mushroom név alatt mi továbbra is ugyanazt a személyes hangvételű vállalatot kívánjuk tovább működtetni. Azt amelyik partnereivel a hosszú, baráti és termékeny üzleti kapcsolatra törekszik. Így, hogy a Legro csoportot alkotó cégek egy cégként folytatják tovább, megkönnyíti az alapanyagokkal kapcsolatos tapasztalataink megosztását és a vevőink termékeinek fejlesztése érdekében alkalmazott szakmai tudás kihasználását. Ez az integráció jobb piaci pozíciókat jelent számunkra az alapanyagok beszerezésénél, biztosítja a hatékonyabb működést, a szinergiát és javítja az általunk nyújtott szolgáltatások minőségét.

A Legro-ról

A Legro az egyike a legnagyobb európai kertészeti alapanyag gyártóknak. A cég alapanyagokat dolgoz fel és készít belőlük keverékeket, hogy megfeleljen a facsemete, vetőmag termelők, illetve a gyümölcstermesztők igényeinek. A Legro különösen kiemelkedő minőséget képes produkálni azzal, hogy kontrollálja a teljes termelési folyamatot. Saját szállítmányozó vállalattal rendelkezik, Észtországban és Lettországban összesen 3000 hektárnyi tőzegterületet birtokol és kezel. Három telephelye van Hollandiában, egy Németországban, egy Belgiumban, egy Lettországban és egy Indiában. A Legro a Legro Group tagja, ami a termesztőközegek gyártására és forgalmazására specializálódott, immár negyedik generáció óta. A szervezet magában foglalja a Legro Transport, a Topterra és a Kalloveen cégeket.

További információért kérjük, látogasson el a  www.legro.nl weboldalra.

További információkért kérjük, keresse Leon Litjens – ügyvezetőt, Legro MCS (+31 (0)6 51 14 78 70) vagy Ted Buis – kereskedelmi igazgatót, Legro Group (+31 (0)6 30 06 00 60).