53. PennState Gombaipari Konferencia

A Penn State Egyetem ad helyet az 53. Gombaipari Konferenciának 2011. június 19-21 között, az amerikai gombaipar szívében, Mendehall-ban, Pensylvania-ban.
Penn State will host its 53rd Mushroom Industry Conference, June 19-21, 2011, in the heart of the U.S. mushroom industry-at the Mendenhall Inn, in Mendenhall, Pennsylvania. Ez a második alkalom, hogy a rendezvény a Penn State Egyetem Kampusától távol kerül megrendezésre, ezzel is erősítve a „vigyük a konferenciát közel az iparhoz” törekvéseit és lehetővé téve az érdekes és informatív farmlátogatásokat a környező gombatermesztő telepeken.

Ebben az évben egyaránt lesznek előadók az ágazatból és a kutató egyetemekről, előadásokat tartanak a végzős hallgatók is. A konferencia fő témái a legfrissebb fejlesztések, kihívások, lehetőségek ismertetése, különös figyelemmel a legkritikusabb problémák feltárására a gombaiparban. A témák naprakész információkat adnak az élelmiszer-biztonság, az egészséges táplálkozás, csíragyártás technológia, a betegségek és kártevők elleni védekezés, a az energiafelhasználás, az új alapanyagok, a termesztési tippek, a letermett komposzt hasznosítása, stb. területén.

A Penn State hagyományos rendezvénye 1956 óta az Észak-amerikai gombaipar fejlődését és növekedését szolgálja.

További információkért, és a regisztrációért kattintson ide.