monterey mushrooms nutrition guide

A Monterey Mushrooms gombafogyasztási útmutatót adott ki

A kaliforniai, Whatsonwille-i székhelyű Monterey Mushrooms táplálkozási útmutatót készített regisztrált dietetikusok számára, hogy ezzel segítse a friss gombák fogyasztásával kapcsolatos táplálkozási ajánlások terjesztését 2017-ben.

A közzétett táplálkozási ajánlás tartalmazza a gombákkal kapcsolatos tápérték adatokat és fogyasztóknak szánt üzeneteket, konyhai tippeket, recepteket és egyéb információkat.

„Ezt a táplálkozási útmutatót a kiskereskedelmi partnereinkkel közösen hoztuk létre, elősegítve ezzel a gombák egészségre gyakorolt pozitív hatásának reklámozását.” – mondja Lindsey Roberts, a Monterey marketing koordinátora sajtóközleményében. „A gombák jelentős mennyiségű antioxidánst, vitamint, ásványi anyagot tartalmaznak és jelentős hatásuk van az éhség és a testtömeg szabályozásában, és ezek azok a területek, amire a fogyasztók leginkább fókuszálnak ebben az évszakban.”

Ezen túl a Monterey a regisztrált dietetikusok számára olyan táplálkozási üzeneteket is biztosít, amit a kereskedők a különböző közösségi médiában, pl. a Facebookon és a Twitteren hatékonyan alkalmazni tudnak.

„Tudjuk, hogy a kis üzletekben a vásárláskor a vevők gyakran keresnek receptötleteket és csináld magad praktikákat a termékekkel kapcsolatban – mondja Roberts – ezért további célunk volt, hogy a kiskereskedő partnereink számára megkönnyítsük az elkészítési lehetőségek kommunikációját.”

A táplálkozási útmutató regisztrációt követően letölthető IDE KATTINTVA.